Forsiden
norskdansksvenskaenglishhrvatski

Kjøpe eller leie leilighet i Kroatia!
Kroatia er et spennende sted for både ferier og eiendomsinvesteringer. Kroatia tilbyr mange muligheter både for deg som vurderer å kjøpe en eiendom og for deg som ønsker å leie en leilighet i ferien.

For deg som drømmer om å kjøpe et hus eller en leilighet ved Middelhavet - og kanskje aldri riktig har trodd at dette var mulig å realisere - så har vi en god nyhet. Langs den Adriatiske kysten i Kroatia ligger mange vakre fiskelandsbyer der det er mulig å oppleve Middelhavet som det en gang var. Her kan du finne en leilighet eller et hus med panoramautsikt til havet og gangavstand til stranden – til en pris som gjør det til en reell mulighet for de aller fleste.

For deg som ønsker å leie en feriebolig kan vi i samme område tilby mange flotte leiligheter å velge mellom. Alle innenfor gangavstand til det krystallklare Adriaterhavet. Vi formidler utleie av private leiligheter og hus i områder vi kjenner meget godt. Vi kan derfor tilby ferieleiligheter til leie med meget høy standard og en høy servicegrad.

Enten du ønsker å kjøpe en eiendom i Kroatia, eller ønsker å leie en ferieleilighet for en uke eller to, ønsker vi deg hjertelig velkommen til oss i Kroatia!

Drømmen om en bolig ved Middelhavet er kanskje nærmere enn du tror…

Nye moderne leiligheter i full-service prosjekt langs en vestvendt skråning i den populære og maritime landsbyen Rogoznica. Redusert pris!
Nydelig villa i sentrum av Milna pĺ Brac, pĺ toppen av den berřmte steintrappen som dominerer bygda
Se eiendommer til salgs!
Se eiendommer til salgs!
Få tilsendt siste nytt!
Få tilsendt siste nytt!
Ta kontakt!
Ta kontakt!
-10% utleie-rabatt!
-10% utleie-rabatt!
Se ferieboliger til utleie!
Se ferieboliger til utleie!