Forsiden
norskdansksvenskaenglishhrvatski

Flott gammel steinvilla (2503R)
Gammel Dalmatisk steinvilla nylig restaurert i tradisjonell stil, med en stor hage og fantastisk utsikt over Adriaterhavet
Ref.nr2503RPris EUR415.000
OmrådeMakarska RivieraTypeBrukt hus
Størrelse kvm200ParkeringPå tomten
Antall soverom3Antall bad/toalett2
Avstand til hav700 mAvstand til by2 km

VILLAEN
Dette er en nylig og nydelig restaurert steinvilla med tre soverom, to bad, stue og kjøkken. Villaen er på nesten 200 kvm og står på en tomt på mer enn 900 kvm. Tomten består delvis av en hage med flere frukttrær og blomsterbedd. I hagen finnes det også en stor terrasse med spisebord og grill.

Området rundt villaen er generelt jordbruksområde med olivenlunder, fikentrær og druer. Nær tomten ligger også flere antikke ruiner fra en gammel forlatt landsby. Noen av disse ruinene er nå i ferd med å restaureres tilbake til opprinelig stil og stand.

Elektrisitet til villaen genereres av solpaneler på taket, samt en mindre generator som reserve. Villaen har en vanntank for ferskvann og en underjordisk septiktank med avløp.

Dette er en unik mulighet til å kjøpe en tradisjonell Dalmatisk villa på en fantastisk tomt. Perfekt for alle som søker et privat middelhavsgjemmested!

OMRÅDET
Podaca er en pittoresk liten landsby på søndre Makarska Riviera, ca 35 km fra Makarska by. Podaca ligger i skråningen nedenfor Biokovo-fjellene, og har vokst gjennom historien mye på grunn av den gunstige beliggenheten i forhold til å forsvare seg mot pirater. Byens historie går helt tilbake til steinalderen slik arkeologiske funn i området har indikert.

Byen er delt i tre mindre bydeler: Kapec, Viskovica Vala og Ravanje. Ved innfarten til byen ligger et velbevart forsvarstårn som ble bygget for å forsvare byen fra Tyrkiske angrep på 1600-tallet. Idag er Podaca, som en del av det populære Makarska Riviera, primært fokusert på turisme og andre servicenæringer. De vakre strendene i kombinasjon med den gode lokale Dalmatiske maten, og nærheten til flere spennende utfluktsmål, gjør Podaca til et meget flott sted både for noen korte ferieuker samt for lengre besøk på vår og høst.

Huset ligger i øvre Podaca, som ligger i fjellskråningen over landsbyen Podaca. Dette er den opprinnelige byen, men er idag stort sett forlatt til fordel for de nyere bydelen nede ved havet. Øvre Podaca består av gamle steinhus

Opplev mer av Makarska Riviera...

I tillegg til kjøpesummen kommer obligatoriske statlige omkostninger og meglerprovisjon i Kroatia. Med forbehold om prisendringer og eventuelle feil.

Søk etter andre boliger til salgs...

Last ned gratis Kjøpsguide!
Last ned gratis Kjøpsguide!
Les om våre tjenester!
Les om våre tjenester!
Kom på visning!
Kom på visning!
Ta kontakt!
Ta kontakt!
Få tilsendt siste nytt!
Få tilsendt siste nytt!