Forsiden
norskdansksvenskaenglishhrvatski

Våre visninger
Vi gjennomfører visninger av våre eiendommer i Kroatia som vi mener vil passe våre kunders ønsker og behov, etter kundens egne spesifikasjoner. En typisk visningstur med oss varer normalt i en til tre dager, og inkluderer både visning av relevante eiendommer og en liten smaksprøve på områdets kultur og egenart.

 
Det er viktig å finne en eiendom som oppfyller mest mulig av ønsker og forventninger, men det er også meget viktig å finne et område man liker godt og ønsker å bruke som feriested – år etter år. For å ha maksimal fleksibilitet og mulighet til å tilpasse visningsprogram til hver enkelt kunde, gjennomfører Sea Homes kun individuelle visninger av både nye og brukte eiendommer.

Dette betyr at vi gjennomfører visningsturer med kun en kunde (par/familie/vennegjeng) av gangen. Som resultat kan vi tilpasse visningen til våre enkelte kunders prioriteringer og ønsker. Hver visningstur vi gjennomfører er derfor unik, og du kan som kunde benytte deg maksimalt av din tilgjengelige tid i området.

En typisk tre dagers visningstur med oss kan se slik ut;

Dag 1 – Visning av eiendommer
Vi møter deg på et avtalt sted i området som du primært er interessert i. Vi går igjennom det aktuelle tilbudet av eiendommer, og prioriterer hvilke eiendommer som skal besøkes i løpet av visningsturen. Deretter brukes resten av dagen til å besøke de utvalgte eiendommene.

Dag 2 – Gjenbesøk av prioriterte eiendommer
Vi besøker ytterligere noen av de utvalgte eiendommene og, om ønskelig, gjenbesøker et lite utvalg av prioriterte eiendommer som vi har sett tidligere på visningsturen. På kvelden er det forhåpentligvis tid igjen til litt egen utforsking av området.

Dag 3 – Eventuell start av kjøpsprosessen
For kunder som tar en beslutning om å investere i en eiendom i Kroatia mens de er i området, tar vi de første stegene i kjøpsprosessen allerede innen hjemreise. På slik måte unngår man som kunde en ekstra tur til Kroatia for å gjennomføre kjøpet. Med tett oppfølging fra vår megler, kan mange ganger resterende aktiviteter i kjøpsprosessen ivaretas av kunden etter hjemkomst til Norge.

Sea Homes fakturerer ikke for deltagelse på visningstur. Våre kunder booker selv de flybilletter som passer best. Sea Homes kan deretter være behjelpelig med booking av hotell eller utleieleiligheter i området i perioden for visningsturen, og eventuelt booking av leiebil om ønskelig. Vi tilbyr lokal transport i området i forbindelse med visningene.

Hvis du er interessert i å få vite når vi er ledige for visninger, send oss en e-post eller ring oss og fortell hvilket av områdene du er interessert i, og når du ønsker å komme.

Tilbake til søk etter boliger til salgs...

Last ned gratis Kjøpsguide!
Last ned gratis Kjøpsguide!
Les om våre tjenester!
Les om våre tjenester!
Kom på visning!
Kom på visning!
Ta kontakt!
Ta kontakt!
Få tilsendt siste nytt!
Få tilsendt siste nytt!